ESKİŞEHİR / TEPEBAŞI - Sakarya Anaokulu

18 24 MART YAŞLILAR HAFTASI ETKİNLİKLERİMİZ.

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ

Ock

Okulumuzda OCAK ayında Uzman Daveti etkinlikleri kapsamında “Sevgi Kelebekleri” isimli çocuk kitabının yazarı olan ve aynı zamanda okul öncesi öğretmeni olan Canan ERSEL ve “Nerede Bulurum Seni” isimli çocuk kitabının yazarı olan ve yine aynı zamanda Okul Öncesi Öğretmeni olan Özlem ÇORUH isimli yazarlarımızı okulumuzda misafir ettik. Yazarlarımız çocuklarımızla hikaye okuma, kukla gösterisi, boyama ve drama çalışmaları gibi etkinlikler gerçekleştirdiler. Ardından kitap imzalama etkinliği gerçekleştirildi.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuzda Etkileşimli Kitap Okuma faaliyetleri gerçekleştirilmiştir.

Ara

Bakanımız Sayın Yusuf TEKİN tarafından başlatılan "Dilimizin Zenginlikleri" isimli projenin okullarda yapılacak söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlandığı bildirilmiştir.

Ara

3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU ÖZEL EĞİTİM ANAOKULU ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZİ OKULUMUZDA AĞIRLADIK

e-Twinning SCHOOL ETİKETİMİZ YENİLENDİ!